NL / EN

Fictera Schrijfcoaching gestart

28-10-2021 12:30

Het is zover! Onder de naam Fictera Schrijfcoaching start ik met het begeleiden van schrijvers om hun manuscripten of korte(re) verhalen nóg sterker te maken. Je leest er alles over op www.fictera.nl.

Ik heb al heel lang het plan om ‘iets met’ redactie of schrijfbegeleiding te doen. Begin dit jaar vielen de puzzelstukjes op hun plaats en wist ik eindelijk hoe ik het wilde aanpakken. Er zijn sindsdien nog heel wat hobbels te overwinnen geweest, maar inmiddels staat er een website en is de boel op Facebook aangekondigd – en dan is het echt, toch?

Behalve de website zijn er ook een Facebook-pagina en een verschrikkelijk gezellige Facebookgroep. Momenteel heb ik meer plannen met Fictera dan ik kan overzien, en dus bouw ik stapje voor stapje verder aan de website, zichtbaarheid online, een blog, nieuwe diensten, en meer.

Overigens waren de blogposts die op deze site verschenen stiekem al een voorzetje op Fictera. De blog zal voortgezet worden op fictera.nl en ik moet nog kijken of en hoe ik op deze website nog iets met de blogfunctie wil. Stapje voor stapje!

Nieuwsarchief