NL / EN

Mennistriam op Facebook

28-4-2020 21:54

Soms zit iets al zo lang in je hoofd dat het eruit moet. Zo voelde het althans voor de diverse verhalen waar ik aan werk in de setting Mennistriam, en dat is misschien niet verwonderlijk: het idee voor Thaoryn ontstond al meer dan tien jaar geleden en haar wereld is sindsdien alleen maar rijker geworden aan personages en verhalen. Het grootste deel van die tijd was ik nog volop aan het uitvinden wat nou eigenlijk voor mij de manier is om een boek te schrijven, en wat voor soort verhalen ik wil vertellen. Kortom: er kwam niets af, en er was dus ook niets wat ik kon delen.

Inmiddels ben ik een heel eind met het uitwerken van personages, verhalen, en wereld; ver genoeg om vorige maand te besluiten om er een Facebook-pagina voor op te richten! Hoewel ik helaas nog steeds geen verhalen kan laten lezen, kan ik wél voorproefjes delen in de hoop mensen een klein beetje mee te nemen in mijn enthousiasme. De pagina is te vinden op facebook.com/VerhalenUitMennistriam.

Ik ben nog aan het uitproberen wat voor berichten het beste werken op de pagina, zowel voor mij om te schrijven als voor volgers om te lezen, maar ik heb tot nu toe al leuke reacties gekregen. Daarbij is de pagina alweer even de 50 volgers gepasseerd, waarvoor ik een poging deed om Thaoryn te tekenen:

Uiteindelijk kan deze pagina het startpunt zijn voor het promoten van mijn verhalen en boeken, iets waar je in deze tijd als schrijver niet vroeg genoeg mee kan beginnen. Voor nu is het echter vooral bedoeld als manier om Mennistriam niet alleen meer in mijn hoofd te laten bestaan.

Nieuwsarchief