NL / EN

Lees Thaoryn in het Engels

17-12-2018 13:37

… althans, de eerste twee pagina’s. Ik was al een tijdje van plan om het fragment te vertalen voor Engelstalige bezoekers, en ben er nu dan eindelijk aan toegekomen.

Natuurlijk schrijf ik het boek verder in het Nederlands, en dat blijft ook zo: ik hou van mijn moedertaal en hoop iets te kunnen bijdragen aan het fantasy-genre in Nederland. Ondertussen is het grotere publiek dat een Engelstalige versie zou bieden echter ook verleidelijk. Ik maak geen concrete plannen voordat het boek af is, maar uiteindelijk zou ik het erg leuk vinden als het vertaald wordt, door mij of een ander.

Overigens heb ik Thaoryn voor nu tijdelijk opzij geschoven om een ander verhaal uit haar wereld te vertellen, een manier om zowel de setting als mijn schrijfmethodes vanuit een andere hoek onder de loep te nemen. Het is een kleinschaliger verhaal waarin een diefstal vertrouwensbanden onder spanning zet, dat qua lengte tussen een kort verhaal en een novelle in zal liggen. Ik ben van plan om het ergens gepubliceerd te krijgen, dus je zult er ongetwijfeld nog meer over horen.

Nieuwsarchief