NL / EN

Herald krijgt voice acting

28-5-2016 18:23

Het plaatje zegt alles al, eigenlijk. De personages van Herald krijgen stemmen! Dat is altijd al de bedoeling geweest, maar het was nog onzeker of er geld voor zou zijn. Zo niet, dan zou het spel zonder stemmen worden uitgebracht, met het plan om ze later toe te voegen. Dankzij de Stichting Democratie & Media is dat niet nodig en zullen onze personages al vanaf dag één van zich kunnen laten horen.

Een klein nadeel is dat, vanwege het extra werk, Herald deel 1 pas in september uit zal komen. Maar: daar krijg je wel een nóg mooier spel voor terug. Meer informatie is te lezen in een officieel bericht op de Steam-website. En mocht je een goede stemacteur kennen (of er zelf een zijn!) die interesse heeft om één van de personages tot leven te brengen: laat het weten via info@wispfire.com!

Het blijft leuk om te zien hoe alles steeds meer bij elkaar komt. De basis van het spel staat; nu is het ‘alleen nog’ bijschaven, details toevoegen, en alles soepeler laten lopen. Als verhaalteam duiken we ook steeds meer de details in. De verhaallijn en dialogen voor dit deel zijn af, dus houden we ons bezig met wat er ondertussen op de achtergrond gebeurt, en wat je zoal aan interessante kleinigheden op het schip kunt tegenkomen. Ik vermaak me er prima mee: ik vind het geweldig om op die manier de verhaalwereld levendig te maken.

Er is nog veel te doen, maar het einde van de reis komt steeds meer in zicht...

Nieuwsarchief