NL / EN

Aankomende publicatie!

13-6-2015 12:30

Zo'n anderhalve maand geleden besloot ik dat het schrijven van een heel boek toch wel erg lang duurde, en dat ik in de tussentijd ook maar iets korters moest zien te publiceren. Wat ik niet had verwacht, was dat het zo snel zou lukken. Op 31 oktober verschijnt een Engelstalige verhalenbundel ter ere van Terry Pratchett, waarvan de opbrengst naar Alzheimer’s Research UK gaat. En één van de verhalen is van mij!

Het duurt nog even voor het zover is, maar dat komt doordat er nog veel moet gebeuren. Om te beginnen heb ik tot eind juni om het verhaal af te schrijven. Daarna is er de tijd voor commentaar en verbeteringen, waarna natuurlijk de verhalen netjes moeten worden samengevoegd tot een bundel. Spannend! Ik ben al een eind op weg met het verhaal, maar moet nog wel even stevig doorwerken.

De organisatoren houden een blog bij voor wie op de hoogte wil blijven van de vorderingen. Er gaan ook posts van sommige van de auteurs verschijnen, waaronder zeer waarschijnlijk van mij. Het adres: http://welikethemshort.blogspot.ru/. Verdeeld over een paar blogposts staan de namen van de meeste auteurs; ik sta in ‘round A’. Er zijn ook wat leuke statistieken te vinden over de inzendingen. Er waren er enkele honderden, waarvan 19 geselecteerd!

Allemaal ontzettend gaaf natuurlijk, maar waar gaat mijn verhaal nou eigenlijk over? Bij wijze van voorproefje alvast de werktitel: The Archive of Lost Memories.

Meer nieuwsberichten volgen zodra er meer te melden is! Ook gaat dit project een eiland op de voorpagina krijgen, wanneer ik iets meer informatie heb om op een rijtje te zetten.

Nieuwsarchief