NL / EN

Voorverkoop Werelden ontwaken

9-11-2022 16:32

Het is zover! Op 22-11-22 verschijnt mijn novelle Winterwaker in de bundel Werelden ontwaken.
Wauw.

Je ziet me hier met een proefexemplaar, want we hebben van de uiteindelijke versie – met talloze kleine correcties – pas net een oplage besteld. We? Ja, ik maak dit boek samen met een groep fantastische schrijvers: Antoni Dol, Heleen van den Hooven, Marieke Frankema, Mariëlle Douma, Robin Rozendal en Tom Kruijsen.

Ik ben waanzinnig trots op wat we er met zijn allen van gemaakt hebben. En op Winterwaker zelf, want hoewel dit niet mijn eerste publicatie is, is het wel de eerste waarbij ik echt denk: ja, dit is hoe ik wil schrijven. Deze stijl, deze aandacht voor personages en setting, deze thematiek. En ook niet onbelangrijk: het is het eerste van de verhalen uit Mennistriam dat voor een breed publiek te lezen is, een belofte voor de serie over Thaoryn en andere verhalen die nog in mijn hoofd rondspoken.

Werelden ontwaken is nog t/m 20 november voor te bestellen op www.wereldenontwaken.nl, tegen een lagere prijs dan we later zullen kunnen bieden en met leuke extraatjes erbij. We doen ons best om de boeken op 22 november in iedereens brievenbus te krijgen. Kun je niet zo lang wachten? Lees hier de eerste pagina’s van Winterwaker.

Nieuwsarchief